perjantai 14. toukokuuta 2010

Kesä!

Ihanaa. Nyt on kesä tulossa kohisten. Tänään kun astuin ulos käydäkseni kaupassa, suljin silmäni ja tunsin valtavan energian ympärilläni. Melkein pystyn kuulemaan, kuinka puut ja pensaat vain suhisevat, kun ne puskevat lehtiä esiin.

Kuuntelin kunnolla tänään Suomen Euroviisuja edustavan duon, Kuunkuiskaajat. Video oli karsea, esiintyminen oli karsea, musiikki ok. Sitten tutustuin sellaiseen kappaleeseen kuin Maailman majoilla. Se oli ihana. Suomalaista kansanmusiikkia, tykkään. :)

Täällä Helsingissä piti olla tänään vain +15 ja vesisadetta, mutta vielä mitä. Oli puolipilvistä, ajoittain lämpötila kiipesi +18 asteeseen ja vain illalla tuli hetkellinen kuuro, joka oli verrattavissa tihkuun. Ihanaa kun huomenna ja siitä eteenpäin on kahdenkymmenen asteen verran. Mietin, jos pääsisin lauantaina käymään Linnanmäellä, vaikka eihän siellä sillä tavalla ole sellaisia vehkeitä, joista nauttisin. :D Minulla kun on ongelmana korkeanpaikankammo ja pyörivistä härveleistä tuleva huonovointisuus. Joskus jopa auto -tai ratikkamatkalla voi tulla matkapahoinvointia. Mutta hei, voinhan minä 21-vuotias mennä vaikka eläinkaruselliin perkele, jos karuselli innostaa!

Sellaiset laitteet, johon minua ei saa edes kymppitonnin rahasummasta, on Raketti ja Salama. Tulireki ja Hypytinkin näyttävät aika karseilta. Yhtenä vuonna olin voittanut hetkellisesti korkeanpaikankammoni, mutta se tuli takaisin. Tuona vuonna pääsin käymään vuoristoradassa, mutta viime vuonna kun uskaltauduin siihen, pelkäsin kauheasti. Olen muutenkin nähnyt unia siitä, että vaunu rymistelee rataa pitkin ja sitten tipun.

Huomenna (anteeksi tänään) menen käymään Itäkeskuksessa. Löysin sieltä keskiviikkona valmistujaisjuhliin oivan mekon, jota olin metsästänyt ties kuinka kauan. Mekko on musta ja siinä on edessä kukkakuvioita läjässä, otan kuvan kunhan saan mekon käsiini. Sitten pitäisi ostaa korvakorut. Aikaisemmin minulla ei ollut korviksia, mutta Seamrog lävisti minut noin kuukausi sitten.

Häiritsee kun kevättakkia ei löydy mistään. Vanha vaaleanvihreä löytyi, mutta yhdestä kuusenhalauskerrasta tuli takkiin pihkaa, joka ei lähtenyt enää pois, vaikka pesin takin ja rasvasin pihkatahroja. Sitten hankin vaaleanruskean takin ja sekin on nyt kadonnut. Voisin tosin käydä huomenna UFFissa vilkaisemassa, josko sieltä löytyisi jotain. Siellä taitaa olla kolmen tai kahden euron päivät.

Valkoinen perhonen tuli tänään nähtyä. Tuli siitä ihanan kesäinen fiilis. Ja linnut lauloivat.

Ei kommentteja: